Gewichtscontrole - we weten dat diëten niet werken

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.

De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!

En wanneer je troosteten vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.

Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag tegen zichzelf zeggen: “Dat is het! Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner heb opgegeten. En daarna eet ik enkel nog salade.” Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel in en daarna is het terug naar af en is het opnieuw miserie! Aangezien de meeste eetgewoonten diep in het onbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven als dezelfde omstandigheden zich voordoen.

Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten. Een beetje minder eten dan we nodig hebben – maar wel alles eten waar we zin in hebben – kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.

Iedereen weet dat minder eten en meer sporten zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen.

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes eigen te maken die je kan volhouden, er is geen ontbering en dus zal je bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt.

Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies – zonder dieet.

Wat zijn de voordelen?

Jouw onderbewustzijn kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je brein ervaart het dan ook alsof er een band rond je maag wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle nadelen! Geen narcose, geen littekens, geen herstelperiode en geen verblijf in het ziekenhuis. Een ander belangrijk voordeel is dat deze virtuele maagband zich automatisch aanpast aan het voedsel dat je eet, zonder dat er iets ‘blijft hangen’ of dat de patiënt overgaat tot braken.

Met dit programma slankt u beter af. Het is immers geen symptoombestrijding, maar de echte oorzaak wordt aangepakt.

Waarom bij Hypnosepraktijk Zwolle ?

In verschillende landen wint de hypnose behandeling al terrein. Engeland, Canada, Australië en Nieuw Zeeland en nu ook in Nederland!

Zelf ben ik door een van de trainers van Shiela Granger, de oprichtster van deze behandelmethode, opgeleid. Dat maakt dat ik officieel ‘Certified Practitioner’ ben en als één van de weinigen in Nederland, deze training mag en kan aanbieden. Dit brengt met zich mee dat ik constant wordt bijgeschoold en op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen dit programma.

Waar vindt u Hypnosepraktijk Zwolle?

Momenteel houd ik praktijk in Zwolle (Overijssel). Via de knop Contact kunt u via e-mail aangeven of u een afspraak wilt maken. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar mij toe te komen, kijk ik graag naar een locatie bij u in de buurt.

Voor vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2018 Hypnosepraktijk Zwolle - Jeff Benink C.Ht. - Zwolle

Please publish modules in offcanvas position.